دستورالعمل مصرف


به منظور استفاده صحیح از ظروف نچسب و بالا بردن طول عمر این محصولات می بایست به طرز استفاده و شرایط نگهداری آن توجه کنیم.

قبل از اولین استفاده ظروف را با آب گرم و مایع شوینده شسته و سپس به روغن مایع آغشته کنید.
بعد از 20 الی 30 دقیقه دوباره ظرف را با آب گرم و مایع شوینده و اسکاچ نرم بشویید.
از کفگیر یا وسایل فلزی مشابه برای تماس با پوششش نچسب استفاده نکنید.
از حرارت دادن ظرف در زمان خالی بودن خودداری نمایید.
به هیچ وجه از سیم یا پودر های ساینده برای تمیز کردن ظروف استفاده نکنید.

و اما چند دستورالعمل توصیه ای:

بهتر است برای شستشوی ظرف نچسب از ماشین ظرفشویی استفاده نشود.
برای پخت و پز در ظروف نچسب از شعله مناسب استفاده نمایید (شعله مناسب باید کمتر از قطر کف ظرف باشد).
از شوک دمایی به ظرف خودداری نمایید. اجازه دهید دمای ظرف به دمای محیط رسیده سپس آن را بشویید.
ویژگی اصلی ظروف، نچسب بودن آن است پس توجه شود برای شستشو نیاز به شوینده های قوی یا سیم ظرف شویی نمی باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *